Най-четени за последните 48 часа

Дончев: Открихме истински безобразия в администрацията

В някои администрации се извършват истински безобразия. Не може гражданин, за да подаде сигнал, да има такса от 20 лв. за това. прочети още »
-
16.10

Експерт: Националната ни сигурност е застрашена

България служи за логистична база, тя е транзитна точка за членовете на терористичните групировки и опасност за националната ни сигурност има. прочети още »
-
16.10

България силно изостава в бойната подготовка

На форум се разбра, че България няма нужния военен потенциал за ефективно участие в общата европейска отбрана. Какъв да е приоритетът - нова техника... прочети още »
-
16.10
Пишат законопроект за криминализиране на кражбата на вода

Пишат законопроект за криминализиране на кражбата на вода

Общинските съветници и депутати на ВМРО подготвят законопроект за криминализиране на незаконното присъединяване към ВиК мрежата и кражбата на вода. прочети още »
-
16.10

Какво Карлес Пучдемон отговори на ултиматума от Мадрид

Франс прес представя основни точки от писмото, изпратено днес от каталунския сепаратистки лидер Карлес Пучдемон до премиера на Испания Мариано Рахой. прочети още »
-
16.10

Обвиниха двамата задържани полицаи за дрога и подкупи

Специализираната прокуратура повдигна обвинения на двама оперативни работници в Седмо РПУ в София за разпространение на наркотици и получаване на подкупи. прочети още »
-
16.10

Турска совалка в българския Министерски съвет

Отличните добросъседски отношения между България и Турция са предпоставка за засилване на икономическото сътрудничество в интерес на двете страни. прочети още »
-
16.10

Взривиха известна блогърка след обвинения в корупция

Известната малтийска журналистка и блогърка Дафне Каруана Галиция, обвинила правителството на страната си в корупция, загина при бомбен атентат. прочети още »
-
вчера

Шефът на КАТ-Русе шокиран от ареста на сина си

Началникът на "Пътна полиция" в Русе Михаил Манов каза, че е бил шокиран от ареста на сина му Мануел при съботната акция на ГДБОП и Спецпрокуратурата. прочети още »
-
16.10

Орхан Памук: Унищожиха любимия ми Истанбул

Турският писател и нобелов лауреат заяви, че от политически съображения за него вече е невъзможно да живее в родния си Истанбул, съобщи турската... прочети още »
-
16.10

За 2 дни събраха парите за болната майка на 5 деца

Само за 2 дни добри българи събраха необходимите средства за лечението на майката на 5 деца Велка Дойчинова, която се бори с тежко онкологично заболяване. прочети още »
-
16.10

Жена даде 45 000 лв. за жилище от кмет и премиер

Майка на две деца даде 45 000 лв. на измамница, обещала да й осигури жилище с "помощта" на кметицата на София Йорданка Фандъкова и премиера Бойко Борисов. прочети още »
-
вчера

Съпрузи се борят за живот, блъснати от кола

Съпрузи се борят за живота си, след като са били блъснати от лек автомобил, управляван от 45-годишна жена на пътя между Пловдив и Асеновград. прочети още »
-
16.10

Борисов: Ако считаме, че ще има война, сменяме приоритетите

Ракетите от Крим почват да се насочват и към България, ставаме цел. Как ще се предпазим, ако не действа някакъв европейски план, заяви премиерът Бойко... прочети още »
-
16.10

Сребърното съкровище от Мездра от времето на Нерон

Откритата преди месец колективна находка на сребърни римски монети в Мездра е с изключителна културно-историческа стойност. прочети още »
-
16.10

Водеща заплаха - болната нация

Състоянието на здравеопазването се възприема като критично и затова е сред водещите заплахи за националната сигурност. прочети още »
-
вчера

Бизнесмен от Велико Търново си купи бомбардировач

Бизнесменът от Велико Търново Иво Табаков си купи автентичен съветски бомбардировач. прочети още »
-
16.10


Експерти се обявиха против европейска отбрана на 2 скорости

Не бива и не трябва да има различна степен за сигурност на гражданите на страните членки на ЕС и различно ниво на отбрана.