Най-коментирани за последните 48 часа

САЩ спират издаването на визи за руснаци

САЩ спират от 23 август за неопределено време издаването на неимиграционни визи за САЩ в консулствата из цяла Русия. прочети още »
-
21.08

Биха дядо, носел тениска с лика на Борисов

79-годишен дядо се оплака, че е бил пребит жестоко пред заведение в Смирненски, защото носел тениска с Бойко Борисов. прочети още »
-
21.08

Едва 25% от българите са готови да се бият за страната си

Едва 25% от хората у нас са готови да се бият за страната си, става ясно от глобално проучване на WIN/Gallup International, цитиран от "Епицентър". прочети още »
-
21.08

Как Путин разруши САЩ и спечели третата световна

Според "Хъфингтън Поуст", Русия вече е спечелила третата световна война. прочети още »
-
21.08

Проверяват заведение в Харманли за сметка ”нищо – 1 час”

Започва проверка за категоризацията на заведение в Харманли, за което клиент твърди, че е получил сметка за престой без консумация. прочети още »
-
вчера

Момиченцето от Бургас убито след спор за наргиле

11-годишното момиче от Бургас, намерено мъртво в асансьор, е било наръгано от 15-годишния си убиец след нелеп спор къде да пушат наргиле. прочети още »
-
21.08

Василев, убил показно съпругата си, остава в ареста

Софийски градски съд остави в ареста Венцислав Василев, който простреля смъртоносно съпругата си и остави сираци двете им деца. прочети още »
-
вчера
Предложиха на Путин да премести столицата отвъд Урал

Предложиха на Путин да премести столицата отвъд Урал

Водещ руски експерт по миграционни и демографски проблеми предложи на президента Путин да премести столицата от Москва отвъд Урал. прочети още »
-
вчера

Убитата Никол имала 3000 ”приятели” във Фейсбук

11-годишната Никол от Бургас, която беше убита с нож от 15-годишен ученик, е имала 3000 "приятели" във Фейсбук, съобщи прокурор Йовита Григорова. прочети още »
-
вчера

След отговор от Цацаров, Нинова праща ”гербери” на съд

Главният прокурор ме уведоми, че нямам общо с проекта „Цанков камък“ – всички, позволили си да свържат името ми с проекта и с корупция, отиват на съд. прочети още »
-
вчера

Атина прави бежанците фермери, дава им земя

Правителството в Атина планира да направи фермери от мигрантите, идващи от конфликтните райони, за да ги интегрира в обществото, съобщава "Прото тема". прочети още »
-
вчера

Приятелка на Елена снимала как мъжът й вади пистолета

"Ще я убия, но развод няма да й дам", казал 64-годишният Венцислав Василев, който застреля 42-годишната си съпруга в София, на нейна приятелка. прочети още »
-
вчера

Бащата насилник посегнал на дъщеря си 42 пъти

Йорго Колев многократно изнасилвал непълнолетната си дъщеря, извършил гнусното деяние когато момичето било едва на 14 години. прочети още »
-
вчера

Папа Франциск: Мигрантите имат предимство пред сигурността

Папа Франциск поиска страните да подобрят значително отношението си към приемането на мигранти и да спрат колективните депортации. прочети още »
-
21.08

Деамериканизацията на Америка

С разрушаването на паметниците, Америка започва да поставя под съмнение основни идеи и правила, изграждащи самия фундамент на американското общество. прочети още »
-
вчера

Възражда се интересът към имотите в селата

Бумът в търсенето на имоти в селата от страна на чужденци, който беше в периода 2004-2006 г., е на път отново да се възроди. прочети още »
-
вчера

11-годишно момиче намерено убито в асансьор в Бургас

11-годишно момиче е намерено мъртво в асансьор в Бургас, убиецът му е установен и задържан. прочети още »
-
21.08


Деамериканизацията на Америка

С разрушаването на паметниците, Америка започва да поставя под съмнение основни идеи и правила, изграждащи самия фундамент на американското общество.